Bøker

Bøker! Den følelsen når du åpner en ny-trykket bok som dufter herlig av fersk trykksverte. Eller den følelsen når du går inn i et overfylt antikvariat. Støvet. Minnene og inntrykket av levd liv i de skjøre sidene.

Vi elsker bøker! Det er noe av det aller artigste vi jobber med. Vi har både laget egne bøker med eget innhold, og laget bøker for andre. Det er like morsomt hver gang. Å lage ei bok kan kanskje synes som en uoverstigelig oppgave, men når man først kommer i flyten er veien ganske kort til mål. Og kostnadene trenger ikke nødvendigvis heller være uoverstigelig store.

Vi har laget flere gavebøker, som har blitt laget som unike gaver til store bursdager. Dagens teknologi gjør at det er mulig å trykke så få som én, to eller tre bøker. Tidligere var man nødt til å trykke minst tusen før et bokprosjekt gikk i balanse. Slik er det ikke lenger.

Vi tilbyr fullstendig skreddersøm der vi, sammen med kunden, går gjennom hva man ønsker å skape. Er det en helt unik gave til eller minne fra bryllupet, eller 50-årsdagen? Eller er det noen gamle minner som man ønsker å bevare? Vi er eksperter på hele prosessen. Vi tar oss gjerne av digitalisering av bilder, og jobber videre med kunden gjennom prosessen med layout, oppsett og trykk.

Hvis dere ønsker å skape ei bok for salg gjør vi gjerne denne jobben også. Vi har gode kontakter hos markedsledende og konkurransedyktige trykkerier, og er eksperter på å navigere veien mot ferdig produkt. Ta kontakt, så finner vi ut av veien videre.