Eventyrhuset i sommermodus

Det er sommer! Det betyr liv og røre – også på Eventyrhuset. Nå får vi besøk fra Harstad.

På sommeren i Vesterålen koker det. Folk over alt. Dialektene og språkene summer langs veiene, og på havet ligger båtene tett i tett i fisket etter småseien.

I vårt redaksjonslokale på Vinje i Bø var det imidlertid lite som tydet på noe anna en status quo – inntil for et par uker siden. De tenkte vi at det var for dumt å ikke gjøre et lite sprell i sommertida. Vi heiv oss rundt. Det betyr at i sommer blir det mer liv og røre på Eventyrhuset enn på lenge.

I sommer får vi besøk av deler av utstillinga «Omstilling» som første gang ble vist på Galleri Nord-Norge i våres. Det er det lille, men fabelaktige, forlaget Utenfor Allfarvei som har skapt konseptet og kuratert utstillinga. Nå har noen essensielle deler av den tatt turen til Vesterålen, og i sommer vises den hos oss.

Vi selger boka «Omstilling» som følger utstillinga. I tillegg blir det mulighet til å kjøpe Yderst sine postkort fra Vesterålen, en enkel kopp kaffe, og pinneis på varme dager. Under Reginedagan vil festivalkontoret være i våre lokaler. Håper vi ses!

Del dine tanker