Ombrekking

Tekst og bilder kommuniserer ikke ordentlig før de er blitt sammenstilt på en fornuftig måte. Denne jobben kan samles under begrepet ombrekking.

Alt av aviser, bøker, magasiner og andre trykksaker går gjennom en designprosess hvor det gjøres en vekting av hva som er viktigst, hvilke farger som hører til og passer sammen, og hvilken typografi som passer innholdet og kommuniserer det riktige budskapet.

Vi i EventYR er gode på ombrekking, og det er Ingmar som er vår ombrekkings-ekspert. Vi bruker de vanlige verktøyene i bransjen, og har god erfaring med alle deler av prosessen, helt fra idé og oppsett av maler, til fargestyring, fotoredigering og klargjøring til trykk.

Vi setter vår ære i å gjøre alt fra grunnen av, og mener at for å få kvalitet i det endelige produktet må man kanskje gå flere runder i startfasen for å så sette fart. Med over 100 utgaver av Yderst produsert, flere bøker og også en lang rekke festivalaviser og magasin er vi et trygt og godt valg når en trykksak skal produseres. Under ser dere noen glimt av hva vi har laga for våre kunder.

Bruk gjerne kontaktskjemaet under for å ta kontakt for et godt tilbud.